A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Javna izjava Akademskega društva Pravnik ob imenovanju kandidatov za sodnike Evropskega sodišča za človekove pravice PDF natisni

ADP je v novembru 2015 ob imenovanju kandidatov za sodnike Evropskega sodišča za človekove pravice pripravilo "Javno izjavo Akademskega društva Pravnik ob imenovanju kandidatov za sodnike Evropskega sodišča za človekove pravice". Izjava je bila posredovana javnosti.

Preberite si izjavo s klikom na povezavo: javna izjava

 
Privolitev uporabe piškotkov (spremenjena zakonodaja) PDF natisni

Da ste lahko prišli na našo spletno stran so se na vaš računalnik namestili najnujnejši piškotki (angl. cookies), v obliki nekaj majhnih začasnih datotek, ki so nujni za prikaz in delovanje naše spletne strani ter jih ni mogoče onemogočiti.

Piškotki so nepogrešljivi del brskanja po svetovnem spletu in so namenjeni temu, da se stran lahko prikaže na sprejemljiv način in da je uporabniška izkušnja običajna. Piškotki povezani z našo spletno stranjo se namestijo le začasno, niso kakorkoli škodljivi in niso namenjeni zbiranju občutljivih podatkov uporabnika ali kakršnemu koli obdelovanju podatkov uporabnika (omogočajo ogled naših spletnih strani uporabniku in zbiranje anonimne statistike obiska).

Če se ne strinjate z uporabo navedenih piškotkov, prosimo da spremenite nastavitve v vašem spletnem brskalniku ali zapustite spletno stran. V primeru nadaljevanja uporabe spletne strani s prvim naslednjim klikom na vsebine štejemo, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zahvaljujemo se za razumevanje in vam želimo prijetno pregledovanje informacij na naši spletni strani.

 
Spremljaj nas: PDF natisni

 


Facebook.com

 
 
Joomla Templates: from JoomlaShack.com